GARDA PYÖRÄILLEN JA PATIKOIDEN 

Garda järvi (ital. Lago di Garda) on Pohjois-Italiassa Alppien juurella sijaitseva Italian suurin järvi, joka on maisemiensa ja leudon sään ansiosta tullut tunnetuksi suosittuna lomakohteena. Järven pinta-ala on noin 370 km² ja pituus 51,6 km. Garda järvi sijaitsee Veronan luoteispuolella. Vesitie oli pitkään ainoa kulkuyhteys Garda järven kaupunkien välillä. 1930-luvulla Mussolini rakennutti järven ympäri ensimmäisen tien, joka yhdisti kaupungit. Kaupunkien välillä on edelleen vilkkaat laivayhteydet. Gardajärvellä puhaltaa säännöllisiä päivittäisiä tuulia: Peler tuulee aamupäivällä pohjoisesta etelään ja Ora iltapäivällä etelästä pohjoiseen. James Bond -elokuvan 007 Quantum of Solace kuvauksia tehtiin Garda järvellä. HUOM! Et ole yksin, sillä samassa hotellissa majoittuu meidän matkanjohtajamme.

Matkaohjelma: (paikallinen pyöräilyopas sekä suomalainen matkanjohtaja mukana pyöräilyosuuksilla)

1. päivä 
Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle viimeistään klo 06.00. Lähtöselvitys ja turvatarkastus omatoimisesti. Finnairin lento lähtee klo 08.00 ja saapuu Milanoon klo 10.05. Kuljetus Milanon Malpensan kentältä matkajohtajan johdolla Riva del Gardalle, majoittuminen hotelli Soleen****. Illallinen hotellissa.

2. päivä
Aamiainen hotellissa, aamupäivällä helppo patikkaretki Monte Brione vuorella matkanjohtajan kanssa noin 3h. Omatoiminen lounas.  
Iltapäivällä pyörien haku ja pyöräretki Arcoon (pyöräilymatka 16km).

3. päivä
Aamiainen hotellissa. Pyöräretki Sarca joen uomaa pitkin Toblinoon, jossa lounas juomineen. Paluu takaisin Cavedina järven kautta. Yhteiset venyttelyt ja Illallinen hotellissa. (päivän matka n. 50 km).

4.päivä
Aamiainen hotellissa. Pyöräretki Ledro järvelle sis. bussikuljetuksen pyörineen Ledrolle ja lounaan juomineen. Paluu takaisin Ponalen kautta (päivän matka n. 35 km). Illallinen hotellissa ja lyhyt tietovisa.

5. päivä
Varhainen aamiainen hotellissa. Pyöräretki Monte Baldolle, sis. bussikuljetuksen pyörineen Malcesineen, josta klo 08.15 köysiratashissikuljetus vuorelle.
Paluu Morin kautta. (päivän matka n. 50 km) Illallinen hotellissa ja iltakävelyt ohjaajan kanssa.

6. päivä
Aamiainen hotellissa. Pyöräretki italialaisen pyöräoppaan kanssa Tremosineen, sis. bussikuljetuksen pyörineen Tremosineen. Paluu Limonen kautta. Limone – Garda del Riva väli paikallisella lautalla pyörineen. Iltapäivällä pyörien palautus ja patikkaretki Santa Barbaraan matkanjohtajan kanssa. (pyöräilymatka 15 km)

7. päivä
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä vapaa-aikaa Riva del Gardalla. Kuljetus lentokentälle lähtee klo 12.00.
Finnairin lento Milanosta lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.


Hinta 1518/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa. 
 
Hintaan sisältyy: 
Finnairin reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki
suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa
lentokenttäkuljetukset kohteessa
paikallisen polkupyöräoppaan palvelut ohjelman mukaisesti
ohjelman mukaiset bussikuljetukset ja lauttamatkat
majoitus 6 yötä Hotel Sole**** puolihoidolla (aamiainen ja illallinen)
2 lounasta ohjelman mukaisesti 
turistivero
 
Lisämaksusta:
vakuutus PAKOLLINEN
polkupyörät + kypärät kohteessa 5 päivää 80 euroa
sähköavusteinen pyörä + kypärä 5 päivää 180 euroa
lounaat, eväät, juomat illallisilla
yhden hengen huoneen lisämaksu 280 euroa 

Hotel Sole**** http://www.hotelsoleriva.it/en/index.html
Riva del Gardan historiallisessa keskustassa, aivan veden äärellä.
Ravintolasta upeat näkymät järvelle. Wifi. Asiakkaiden käytössä on noin 100m päässä sijaitseva polkupyörä halli veloituksetta.

Yhden hengen standard huoneet ovat sisäpihalle päin. Huoneissa laatta- tai puulattiat, pinta-ala 14m2.
Huoneissa perinteinen kalustus, ilmastointi, satelliitti-tv, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja. 

Kahden hengen Classic huoneet sijaitsevat joko keskusaukiolle tai järvelle päin. Huoneissa laatta- tai puulattiat, pinta-ala 16m2. Huoneet on sisustettu modernisti. 
Huoneissa ilmastointi, satelliitti-tv, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja.  

Muut asiat

Matkalla tarvitaan passi tai EU-henkilökortti. Pyöräilymatkalla tarvitaan myös matkustajavakuutus, joka kattaa pyöräretkille osallistumisen. Lisäksi suosittelemme hankkimaan EU-kelakortin, jonka voitte tilata veloituksetta www.kela.fi sivulta.

Ilmoittautuessasi, kerro nimesi niin kuin se on passiin kirjoitettu, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotiosoite ja huonekaveri. Lisäksi ilmoita mahdollinen lisäpalvelu, erikoisruokavalio sekä Finnair Plus korttisi numero.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT: 

Kyseessä on ryhmälle räätälöity erikoismatka joka edellyttää 15 osallistujaa toteutuakseen. Räätälöityyn matkaan noudatamme erikoisehtoja jotka perustuvat lentoyhtiön ja hotellin ryhmäsääntöihin sekä ryhmälle varattujen yhteisten palvelujen kuten kuljetusten ja opastusten jakoperusteeseen. 

Ennakkomaksu 300 euroa, ilmoittautumisen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 28.2.2018 ja loppumaksu 45 vrk:tta ennen matkan alkua, eli 21.3.2018 mennessä. 

Peruutuskulut: 
30.12.2017    kulut 50 euroa
07.03.2018    kulut 300 euroa 
08.03.2018-9.04.2018 kulut 50%
1.04.2018 -> kulut 100%

Nimenmuutokset kuluitta kun lähtöön on aikaa 10 vrk:tta tai enemmän, sen jälkeen maksamalla 80 euron kulut. Matkan alkamisen jälkeen muutoksia ei voi enää tehdä. Laskut ja lentoliput toimitetaan sähköpostilla, paperiversioiden postituksesta peritään 5 euroa. Lentoliput lähetetään 7 vrk:tta ennen matkan alkua. 

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Primera Holidays Oy/Matkavekka Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö Primera Travel A/S, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

Yhteistyössä