lIhastuttava Opatija on Kvarnerin kuuluisin ja vanhin lomakohde. Katso ohjelmasisältöä ja lähde nauttimaan Kroatian upeista maisemista!!

MATKAOHJELMA

Ma 7.5
Lento Ljubljanaan AY1201 klo 16.50 Ljubljanassa klo 18.30. Bussikuljetus ( 2h) Opatijaan, missä nautimme hotellissamme illallisen

Ti 8.5
Klo 08.00 aamiainen
Klo 09.30  Tutustuminen Opatijaan ja patikointia pitkin rantakatuja (matka 1,5-4 km)
Opatijan rikas historia ja viehättävässä ympäristössä oleskelu, on huikea matka mm. renessanssi- Gootilaiselle ja barokkiajalle. Lukuisat muistomerkit kertovat Opatijan menneisyydestä;  Angiolinan linna, Pyhän Jaakobin kirkko, ulkoilmateatteri, Helios ja Selenan suihkulähteet sekä Kroatian Walk of Fame (kävelykatu), ovat vain muutamia maamerkkejä menneisyydestä. Mahdollinen lounas paikallisessa rantaravintolassa ihaillen valtavan kirkasta Adrian merta.
HUOM! Klo 15.00 Vapaaehtoinen patikointi lähialueella, jonka kesto n. 2h ja nousukorkeus 300m. Klo 18.30 Päivällinen, jonka jälkeen järjestettyä iltaohjelmaa.

Ke 9.5
Aamiaisen jälkeen teemme koko päivä retken Istriassa niemimaassa. Sininen Istria, jonka sininen väri tietysti tulee merestä. Siniliput liehuvat Istriassa jopa 44 uimarannalla ja kolmessa venesatamassa. Istrian rannikon pituus on 445 km. Merivesi on kirkasta ja puhdasta. Käymme tutustumassa mm. oliiviöljy valmistavaa maatilaan (Grubic) ja vierailemme kuuluisassa Kroatian kinkkua valmistavalla tilalla. Jos etsit alkuperäisiä tuotteita, niin Istria on se paikka. Tällä matkalla näemme myös viinitiloja. Maistamme viinejä, jotka ovat voittaneet kansainvälisiä palkintoja.
Paluu hotellille klo 15.00 ja Pulahdus Adrian mereen. Sitä ennen venyttelyt meren rannalla.
Klo 18.30 päivällinen hotellilla 
Klo 20.00 Baarikierros

To 10.5 - Retki Plitvice lake
Klo 08.00 Aamiainen
Klo 09.00 aloitamme matkan bussilla hotellilta järven yläosaan Kozjak nimiseen paikkaan. Sieltä otamme veneet, joilla menemme toiselle puolen järveä. Kävelemme pitkin järvenrantaa n. 1.0h verran ja vierailemme mm. vesiputouksilla. Matkalla pysähdymme lounastamaan vanhaan ravintolaan (omakustanteinen). Kroatiassa on monia luonnonpuistoja. Jotkut niistä ovat lähellä Opatija ja ovat ihanteellisia yhden päivän vierailulle. Plitvice järvi (http://fi.wikipedia.org/wiki/Plitvice) on yksi kauneimmista ja vanhimmista kansallispuistoista Kroatiassa. Se on Unescon suojelussa ja koostuu kuudestatoista, kaikkia järviä kytkevillä, putouksista
Paluu hotellille klo 17.00
Päivällinen klo 18.30 katsomassamme ravintolassa
Klo 20.00 Yhteinen ilta haastellen hauskoja !!

Pe 11.5
Klo 08.00 Aamiainen
Lähtö bussilla Ucka vuoren vaellukselle. Bussimatka n 1 h ja vaelluksen kesto 3,5h. Paluu hotellille klo 15.00
klo 16.00 Venyttelyt meren rannalla
Klo 19.00 illallinen ja päätöstilaisuus

La 12.5
Klo 07.30 aamiainen ja huoneiden luovutus
Klo 08.30 lähdemme Postojna tippukiviluolille, jossa vietämme aikaa n. 2h. Luolaan mennään ensin pienellä junalla ja sen jälkeen jatketaan matkaa kävellen oppaan seurassa. Videolinkki luolista: http://www.youtube.com/watch?v=fkwC83F8SLU. Sieltä jatkamme matkaa Ljubljanan keskustaan, jossa vietämme aikaa 2h.
Klo 19.20 Lento Helsinkiin jossa olemme perillä klo 22.55.

MATKAN HINTA
1090 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa. 
Matkaohjelma ja lentoaikataulut sitoumuksetta!

 

HINTAAN SISÄLTYY
lennot veroineen Helsinki-Ljubljana-Helsinki
bussikuljetus kentältä hotelliin ja takaisin
viisi yötä kolmen tähden hotellissa puolihoidolla
Pilvitchen järven reissu
Viinitilavierailu
Postojnan tippukiviluolan vierailu
suomalaisen oppaan palvelut koko matkan
monipuolinen loma- ja virkistysohjelma

LENNOT
Helsinki-Ljubljana-Helsinki 

AY1201 07.5 HEL-LJU 16.50 - 18.30 
AY1202 12.5 LJU-HEL 19.20 -  22.55

MAJOITUS

Hotel Residenz***
Hotelli sijaitsee aivan meren äärellä, 12 km pitkän rantapromenadin varrella, josta tiet 
eripuolille pikkukyliin erkanevat. Hotelli remontoidaan talven 2017-2018 aikana. Kaikki huoneet sekä vastaanotto saavat uuden ilmeen ja tähtiluokitus nousee kahdesta kolmeen tähteen. Tämä hotelli ei tarjoa lisäpalveluja kuten uima-allasta jne. Hotellin vetonauloja ovat mainio sijainti sekä siistit perushuoneet ja hyvä aamiainen. Uimarannalle on lyhyt kävelymatka.

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ
Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö Primera Travel A/S, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua. 

VARAUKSET
Mari Airaksinen
puh. 0201204253
e-amil: mari.airaksinen@matkavekka.fi 

Ohjelmasisältö Liikuntamatkat
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi,  
puh. 0400- 409 837

 

 

Yhteistyössä