Toscana vaellus- ja tutustumismatka valmiille ryhmälle

Toscana on alue Keski-Italiassa, entinen suurherttuakunta. Sen naapureina ovat etelässä Lazio, idässä Umbria ja Marche sekä pohjoisessa Emilia-Romagna ja Liguria. Toscanan länsipuolella on Ligurianmeri. Toscanaa pidetään yleisesti yhtenä Italian kauneimmista alueista.
Suunnitelmissa on kerätä mukava porukka, joka tykkää liikkumisesta, hyvästä ruuasta ja viinistä sekä yhteisistä rupatteluhetkistä.

Suunniteltu ohjelmarunko »

LENNOT

lennot ovat pääsääntöisesti Helsinki- Firenze-Helsinki
Lennot, majoitus aamiaisella, suomalainen ja italialainen opas koko ajan paikalla, polkupyörät yhdelle retkelle ja tulo illallisen talossa
HUOM! Matka toteututetaan ainoastaan valmiille, minimissän 14 hengen ryhmälle 20.4-20.10. välisenä aikana.

Yhteistyössä: Primera Holiday Oy 
Mari Airaksinen
puh. 020-120 4253
e-mail: mari.airaksinen@matkavekka.fi

Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö Primera Travel A/S, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

Kyselyt vaelluksista

Jouni Parkkali
puh. 0400 409 837
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Yhteistyössä