SVEITSIN VAELLUS- JA HYVINVOINTIMATKA 22-28.7.2019

Liikuntamatkat ja Matkavekka järjestävät 22-28.7.2019 upean vaellusmatkan Sveitsin veroparatiisialueeseen, Samnaun kylään. Käytössämme on veloituksetta, paikallisbussit, Spa kylpylä sekä hissit ja kabiinit alueella. Hisseillä pääsemme myös Itävallan puolelle kuuluisaan Ischgl:n kylään.

MAJOITUS
Sonnenhotel Soldanella-Sonneck, joka sijaitsee 1840 metrin korkeudessa. Samnaun on verovapaa-alue ja sijaitsee aivan Itävallan rajalla. 
Hotellin kotisivu: www.soldanella-sonneck.ch

FINNAIR LENNOT
Helsinki klo 07.55 – Zürich klo 09.45
Zürich klo 10.55 – Helsinki klo 14.40

HINTA HELSINGISTÄ  1.280 €/hlö kahden hengen huoneissa. Singlelisä 23€/vrk

Hintaan kuuluu:

lennot ja lentokenttäkuljetukset
tervetuliaisdrinkki ja matkan ohjelmasisältö
runsas aamiaisbuffet
maukas ja monipuolinen illallismenu
kaksi suomalaista saunaa hotellissa
kabiinimaksut
Internet-yhteys koko hotellissa (WLAN)
suomalainen ja paikallinen opas kanssamme samassa hotellissa koko ajan.
eväspussit 4 vaellukselle
kuljetukset perillä (paikallinen bussi)
kävelysauvat
vapaa pääsy Alpenquell Spa uimalaan ( 2,7km hotellilta)

VAELLUKSET
Matkan aikana teemme 3-4 patikointia á 2-5h. Osallistujat jaetaan kuntotason mukaan kahteen ryhmään. Kaikille vaelluksille ei ole pakko osallistua. Lue lisää vaellusvaihtoehdoista tästä!

Kuvia paikasta: KLIKKAA

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ​

Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö Primera Travel A/S, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

Matkavaraukset (ilmoittautuminen)
Mari Airaksinen
Ryhmämyyjä
Puh. 020120 4253 
mari.airaksinen@matkavekka.f
 

HUOM! kysy liittymälennot paikkakunnaltasi!

VAELLUKSET JA OHJELMASISÄLTÖ
Liikuntamatkat  
puh. 0400-409837
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Maksuehdot

Ennakkomaksu ilmoittautumien yhteydessä 200 euroa, loppumaksu 45 vrk:tta ennen matkan alkua eli 6.6.2019. Toimitusmaksu 12 euroa/sähköinen lasku, paperilaskun ja lippujen toimitus +5 euroa.

Peruutuskulut
15.1.-10.4.2019                   kulut 100 euroa
11.4. – 5.6.2019                   kulut 200 euroa
6. 6.– 29.6.2019                    kulut 50% matkan hinnasta
30.6.2019 ->                         kulut 95% matkan hinnasta

Kehotamme huolehtimaan riittävästä vakuutusturvasta.

Kyseessä on ryhmälle räätälöity matka johon noudatamme erityisehtoja, ehdot perustuvat hotellin ja lentoyhtiön ryhmäsääntöihin sekä ryhmälle varattujen yhteisten palvelujen kuten kuljetusten ja opastusten käyttömääriin. Pidätämme oikeuden muuttaa matkan hintaa uusien viranomaismaksujen tai muiden veroluontoisten makujen osalta. Lentoverot tarkistetaan ennen matkan alkua ja laskutetaan todellisten summien mukaisina.  Matkan toteutuminen edellyttää minimi 20 matkustajaa sovitulla hinnalla.

HUOM! kysy liittymälennot paikkakunnaltasi!

MATKAEHDOT
Nimenmuutokset kuluitta lipunkirjoitukseen saakka ja sen jälkeen maksamalla 100 euron kulut. Matkan alkamisen jälkeen muutokset eivät ole mahdollisia. Lippujen kirjoitus 10-7 vrk:tta ennen matkan alkua ja toimitus sähköpostilla. Palvelumaksu 12 euroa per sähköinen lasku, paperilasku ja liput +5 euroa.
Matkustusasiakirjat:

Suomen kansalainen tarvitsee SVEITSIIN matkustusasiakirjaksi passin (lapsella oltava oma) tai 1.3.1999 käyttöön otetun uudenmallisen valokuvallisen henkilökortin (ei ajokortti eikä Kela-kortti tms).

 

Yhteistyössä