Liikuntamatkat Finland

Liikuntamatkat toimii mm. ulkomaan matkojen välittäjänä (rekisteröintitunnus 4291/10Mv). Järjestämme yhdessä mm. Matka-Vekan kanssa monipuolisia ja turvallisia nuorten urheiluleirejä, seurojen harjoitusmatkoja, vaellusmatkoja ja leirikouluja. Meidän tehtävänämme on tuottaa matkojen ohjelmasisältö. Teemme patikointi- ja  vaellusmatkoja mm. Etelä-Tiroliin, Itävaltaan, Sveitsiin, Kroatiaan, Andorraan ja Toscanaan. Meillä on myös Turkin Antalyassa ns. liikunta- ja sport keskus, jossa käytössä kaksi viiden tähden hotellia all-inclusivepalveluilla sekä monipuoliset liikuntafasiliteetit
Arvostamme kasvatustyön tärkeyttä, elämysten tuottamista, kansainvälisyyttä ja hyvinvointiin liittyviä arvoja.

Räätälöidyt, turvalliset ja valvotut matkat

- Liikuntamatkat idean sai Jouni  Parkkali vuonna 1996, kun hän järjesti ensimmäisen lentopalloleirin Italiaan.  – Eräs isä tuli juttelemaan minulle Italiassa ja kehotti jatkamaan näiden leirien pitämistä. – Tässä on upea leirisisältö, kun leirillä, urheilun lisäksi, puhutaan myös elämän arvoista.  Italia on säilynyt Liikuntamatkojen kohteena koko ajan, vaikka muita maitakin on tullut mukaan. – Liikuntamatkoilla on upeita suomalaisia ohjaajia, joilla kaikilla on samanlaiset arvot nuorten ohjauksista. Suunnittelemme nuorten urheiluleirien, harjoitusmatkojen sekä leirikoulujen ohjelmasisällöt niin, ettei valmentajan, vanhempien tai opettajan tarvitse kantaa huolta nuorten ohjauksesta, valvonnasta tai turvallisuudesta. Yhdessä tehtävät pelisäännöt sekä matkan räätälöinti luovat pohjan luottamukselle, mikä edesauttaa matkan onnistumista.

Yhteistyössä
Liikuntamatkojen ja Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö Primera Travel A/S, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

 

Yhteistyössä