Minimaajoukkue 1998-2020 Reunion

Ympyrä sulkeutuu Minimaajoukkueessa. Hieno kaksikymmentä vuotta kestänyt minimaajoukkuetoiminta loppuu ensi vuonna. Menossa on nyt projekti vuonna 2006 ja 2007 syntyneille nuorille. Ensimmäiset eli vanhimmat minimaajoukkuelaiset ovat jo yli kolmekymppisiä mm. Tommi Tiilikainen. Jatkuuko toiminta toisessa muodossa, selviää kesän jälkeen. Olitko mukana toiminnassa mininä tai vanhempana? Missä olet ja mitä teet nyt? Olemme avanneet facebook sivut nimellä Minimaajoukkue Reunion 1998-2020.

Sinulla vanhempana tai miniläisenä on varmasti muutama kuva noista ajoista? Kuvien lisäksi sinulla on varmasti jokin positiivinen, hauska tai pelottava muisto. Kerro se meille sivuillamme kaikille kuvin ja sanoin…. SANA ON VAPAA

Tapaaminen Italiassa kesäkuussa 2020

Järjestämme ikimuistoisen matkan kaikille halukkaille entisille minimaajoukkulaisille ja vanhemmille tutussa paikassa Cesenaticossa Euro Campillä.

KIINNSTAAKO SINUA LÄHTEÄ MUISTELUIHIN ITALIAAN
Olemme keräämässä porukkaa kesäkuun alkuun 5-7 vrk matkalle. Siksi tarvitsemme etukäteisinfoa kiinnostuksesta ko. muistelumatkaa kohtaan.

MAJOITUS
Osa voi majoittua Euro Campillä ja osa hotellissa. Pallo on sinulla tässä asiassa.

HINTA AIKUINEN
Hinta Euro Campillä täysihoidolla on 43€/vrk + turistivero 2€/vrk. Hinta hotellissa tuplahuoneessa puolihoidolla on 52-58€/vrk. Mukaan voi tulla myös minien vanhemmat ja sisaruksia.p

OHJELMAA
Ohjelma on täynnä yllätyksiä, mutta Venetsiassa ei käydä. Lentopalloturnaukset hiekalla kuuluvat ilman muuta ohjelmaa ja ………?

TAPAAMINEN SUOMESSA PIISPALASSA 
Järjestämme myös yhteiset muistelut Piispalassa Kannoskoskella 15-16.8.  Tästä tulee sitten myöhemmin infoa.

ALUSTAVA ILMOITTAUTUMINEN ITALIAAN
Oletko kiinnostunut Italian matkasta. Ilmoita meille kiinnostuksesi lomakkeella, niin keräämme alustavaa osallistujalistaa. Ilmoittautuminen ei ole vielä sitova! Koska on tärkeää varata lennot, niin aikaa ryhmän kasaamiseen on 30.1.2020 asti.

Kysy lisää Jouni Parkkali,
puh. 0400 409 837 
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

 

 

 

 

Yhteistyössä