Salibandyleiri Italiassa valmiille ryhmille (väh. 20 osallistujaa)

Nuorella on mahdollisuus osallistuu muihinkin palloilulajiin. Leiri on ensisijaisesti tarkoitettu 12-15-vuotiaille nuorille ! Vanhemmat majoittuvat hotellissa ja lapsenne kilometrin päässä leirikeskuksessa täysihoidossa meidän ohjauksessamme. Euro Camp järjestää paikalla olevien suomalaisten ohjaajien kanssa yhteistä ohjelmaa. Ohjelmaa löytyy myös hotellimajoittujille! Vanhemmat ja muu perhe on tervetulleita seuraamaan milloin vain leiriläisten päivän kulkua. Viikkohinta täysihoidolla alkaen. 370€/hlö!

Seuran tai joukkueesi matka?

Suunnittele joukkueellesi oma matka Italiaan. Paras ajankohta leirien toteuttamiseen on 15.4-15.10 välinen aika. Liikuntamatkat hoitavat kaikki järjestelyt, kun astutte Italian maan kamaralle. HUOM! Mikäli suunnittelette seuranne omaan leiriä, tulemme pitämään paikkakunnallesi veloituksettoman infotilaisuuden !

SIJAINTI: Cesenaticon kaupunki Adrianmeren rannalla 35km Riminiltä pohjoiseen. Leiriläiset majoittuvat Euro Campin leirikeskuksessa meren rannalla.

SISÄLTÖ: Pelaamista ja lajivalmennusta, muuta urheilua, vinkkejä venyttelyyn ja lihaskuntoon, kisailuja, retkiä, auringonottoa ja tietysti haasteottelut italialaisia vastaan. Shoppailua, San Marinon ja Venetsian matkat. Mirabilandian huvipuisto.

SUOMENKIELINEN VALVONTA ASIANTUNTEVIEN OHJAAJIEN TOIMESTA
Ohjaus 24/7 periaatteella eli käytettävissänne on suomenkielinen ammattitaitoinen ja sinua kuunteleva ohjaaja

Kuvia »

PALAUTTEITA/REFERENSSEJÄ LEIRIKOHTEESTAMME »

Videoesittely paikasta »

OTA YHTEYTTÄ:

Jouni Parkkali
Puh. 0400 409 837
Email: jouni parkkali(at)liikuntamatkat.fi

Nähdään Italiassa!

Yhteistyössä