Juhani Viita

Virtolainen vitsinikkari ja viihteen monitoimimies Juhani Viita aloitti keikkailun 70-luvun puolivälissä, minkä jälkeen esiintymisiä on kertynyt lähes 4000 mitä erilaisimmissa tapahtumissa maan eri puolilla.

MATKALLE HYVÄN MIELEN NAURUTERAPIAA 

Ohjelmaisäntä Juhani Viidan tavaramerkkeinä tunnetaan lämminhenkinen vuorovaikutus yleisön kanssa ja kaiken ikäisten korville kelvollinen huumoriviihde. Elävään elämään sijoittuvat tarinat ja vitsit saavat väen viihtymään ja ovat erinomaista hyvän mielen nauruterapiaa.

- Liikuntamatkojen reissu oli hyvin järjestetty, mutta kyllä Juhani altoi sille upean lisämausteen 

Reino eläkeläinen Virrroilta

Linkkejä:

www.youtube.com/watch?v=6cS8NeS3UF8

www.youtube.com/watch?v=CrRxcacj4II

www.youtube.com/watch?v=b1Tqz9gvslU

Palautetta

"Toivottavasti saamme jatkossakin nauttia hienon artistin seurasta tulevilla kurssipäivillä. Kylkiluut ja naurulihakset ovat vieläkin hellänä. Oli hyvää terapiaa - saivat ilohormoonit kyytiä..."

"Juhlien ohjelman juonsi trubaduuri Juhani Viita tuttuun varmaan tapaansa. Juhani esitti mm. tätä tilaisuutta varta vasten tekemänsä laulun ”Muistoja Korosta”. Juhanin ohjelmistoon kuului tietenkin myös Koronkylän oman säveltäjämestarin Erkki Alanteen säveltämä ja sanoittama ”Patalanmajan balladi”. Tämä herkkä ja tunteellinen laulu sai monen kuulijan silmäkulmat kastumaan."

"Juhani on mestari näissä hommissa, aivan oikea valinta tähän arvokkaaseen tilaisuuteen."

"Virtolainen ohjelmaisäntä ja muusikko Juhani Viita viihdytti Rajaniemeen saapuvia. Lupsakkaaan tapaansa Viita piti yleisön nauruhermot kovilla. Silmät vettä valuen nauroimme hänen tarinoilleen."

"Juontajana nähtiin ja kuultiin Juhani Viitaa, joka tuttuun, luotettavaan tapaansa ”hoiti homman kotiin” ja viihdytti toriyleisöä myös laulullaan."

"Ruokailun aikana joukkoomme ilmaantui loppupäivän ohjelmaisäntä, Juhani Viita Virroilta. Aterian jälkeen siirryimme takaisin Siekkissaliin, vuorossa oli todella hauska parituntinen ohjelmaisännän seurassa. Ensimmäinen kolme varttia tuli puhetta ja vitsiä solkenaan, nauruhermojamme koeteltiin toden teolla!"

"Kiitos viestistäsi ja suurkiitokset junailemastasi ja juontamastasi Miesten juhlasta. Kaikki sujui hienosti ja miehet olivat tyytyväisiä. Ilman Sinua olin ja olisimme olleet pulassa."

 

Juhani tutkii Smart Games kisailuja

Yhteistyössä