Andorran vaellusmatka 1.-7.6.2020

Andorran keskikorkeus merenpinnasta on lähes 2 000 metriä, minkä ansiosta se on korkeimmalla sijaitseva Euroopan maa. Matalin kohta on Espanjan rajalla, noin 800 metrin korkeudessa. Korkeimmat vuoret ovat lähes kolmen kilometrin korkuisia, korkeimpana niistä Coma Pedrosa, 2 946 metriä. Matkaoppaina meillä on 1-2 suomalaista opasta ja paikallinen opas. Suomalaiset oppaat ovat majoittuneet ryhmämme kanssa koko ajan samassa hotellissa. Vaellukset vaativat normaalia peruskuntoa.

LENNOT
Meno: AY1651 1.6.2020 Helsinki-Barcelona klo  07.05 - 10.05 
Paluu: AY1654 7.6.2020 Barcelona-Helsinki klo  11.05 - 16.00  

ALUSTAVA OHJELMA

Ma 1.6.
Saapuminen Barcelonaan klo 10.10 bussikuljetus hotellimme, jonne saavumme noin klo 14.00 Pysähdymme matkalla kerran. Majoittuminen hotelliin, yhteinen n. 1,5h kävelykierros ja tutustuminen toisiimme ja viikko-ohjelmaan
Illallinen hotellilla.

Ti 2.6. Blue lake
Aamiainen.
Klo 09.00 Lähtö vaellukselle , hotellin pakkaamien eväiden kera, kesto 5-7h. Vaelluksen pituus 8,5km, nousukorkeutta reitillä on  reilut 720 metriä ja korkein kohta on 2400 metrissä.
Illalinen hotellissa ja yhteistä iltaohjelmaa.

Ke 3.6. Sortenyn vaellus
Aamiainen. 
Klo 09.00 Lähtö hotellilta Sorteny-luonnonpuistoon patikoimaan. Puistossa on poikkeuksellisen monipuolinen kasvisto, eläimistö ja linnusto. Reittisuunnitelma sisältää historiallisen vuoristoreitin, joka päättyy Rialbin (2080m) viereiseen laaksoon.
korkeusero: 735m metriä  ja korkein kohta 2493m
Kesto: 5:00 tuntia, Vaativuus: vaativa
Illallinen hotellissa.   

To 4.6.  Troutin järvi ja vuoristomaja Coma Pedrosa
Aamiainen.
Coma Pedrosan kansallispuisto on Andorran korkeimman vuorenhuipun kotipaikka. Kansallispuisto on täynnä upeita kukkia ja metsää, jota ympäröi korkeat vuorenhuiput. Reitti Arinsalista vuoristomajalle on melko jyrkkä. Vuoristomaja on auki kesäisin, jolloin siellä voi nauttia ruuasta sekä yöpyä.
Korkeusero: 692 metriä, Aika: viisi tuntia, vaativuus: keskivaikea.
Illallinen hotellissa.

Pe 5.6. Tristaina vaellus
Aamiainen.
Klo 09.00 Lähtö eväiden kera Tristainan hieman haastavammalle reitille. Vastassamme ovat  uskomattomat maisemat kolmelle järvelle sekä alppikukkia. Reitti kulkee ympyrän hyvää polkua pitkin, matkalla muutama joen ylitys, korkeuseroja sekä jyrkkyyttä osassa matkaa. Toinen opas voi tarvittaessa kääntyä osan ryhmää kanssa aikaisemmin takaisin ja viedä  Vellan keskustaan viettämään vapaa-aikaa. Lähtökorkeus 2200m ja valittavana on kaksi reittiä, joilla on nousukorkeutta 300m ja 500m.
Illalinen hotellissa ja yhteistä iltaohjelmaa.

Pe 6.6 Vapaapäivä
Aamiainen.
Klo 09.30  ohjaajan vetämänä n. 2 h rauhallinen patikointi. Loppupäivä on vapaata, jokainen voi viettää sen haluamallaan tavalla. Olisiko iltapäivä ostoksilla Vellan kaupungissa yksi ohjelmanumero?

La 7.6
Varhainen aamiainen, huoneiden luovutus ja lähtö kohti Barcelonaa. Finnairin lento lähtee klo 11.05 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00.

HINTA 1285 euroa/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Hintaan sisältyy:
Lennot:  Helsinki – Barcelona – Helsinki Finnairilla turistiluokassa
Lentokenttäkuljetukset                    
Majoitus puolihoidolla ( aamiainen + päivällinen) ja tervetuliaisjuomat           
2 x eväät hotellin puolesta   
Kuljetukset paikan päällä                            
Vaellukset jossa on 1 suomalainen ja yksi paikallinen opas         
Bussikuljetus Barcelona – hotelli – Barcelona
Järjestettyä iltaohjelmaa

Lisämaksusta: 
Lounaat 
Huone yhden hengen käyttöön +170 euroa 
Ostosretki Vellan kaupunkiin
HUOM! Reitit valitaan sääolosuhteiden mukaan ja osalle  vaellukset voivat olla kestoltaan lyhyempiä. Myös sää olosuhteet voivat muuttaa suunniteltuja päiväohjelmia.

HOTELLI
Hotellina on 3 tähden hotelli Coma  (www.hotelcoma.com )
Coma-hotellin ravintola on pieni, perheystävällinen vuoristohotelli, joka sijaitsee 1304 metriä merenpinnan yläpuolella luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä Ordinon kylässä Andorran alueella. Hotelli sijaitsee vain 5 minuutin päässä La Massanan köysiradalta, joka tarjoaa pääsyn Vallnordin rinteille ja 15 minuutin päässä Ordino-Arcalisista.
Hotelli on peräisin vuodelta 1932 ja se on säilyttänyt tyypillisen andorran-tyylin.  
Hotelli on tunnettu myös ulkotiloista. Sieltä löytyy mm. puutarhat, uima-allas, tenniskentät, minigolfrata ja kesällä grillipaikka.

EI SISÄLLÄ
Kävelysauvoja
Matkan toteutuminen edellyttää minimissään 18 osallistujaa.

Ilmoittautuminen Matkatoimisto Matkavekka
Erkki Karjalainen 
puh. 020-120 4821
​e-mail: erkki.karjalainen@matkavekka.fi

Vaellukset ja lisäinfoa
Liikuntamatkat
Jouni Parkkali
puh. 0400-409 837
E-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

HUOM! Pidätämme oikeiden muuttaa vaellusreittejä mm. sään takia.

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ
Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö TravelCo Nordic, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua. 
HUOM! Toteutuakseen matka edellyttää minimissään 20 osallistujaa. 

Maksuehdot
Ennakkomaksu ilmoittautumien yhteydessä 200 euroa, loppumaksu 45 vrk:tta ennen matkan alkua eli 17.4.2020. Toimitusmaksu 12 euroa/sähköinen lasku, paperilaskun ja lippujen toimitus +5 euroa.

->        15.2.2020      kulut 100 euroa

->        18.4.2020      kulut 50% matkan hinnasta

->        11.5.2020      kulut 95% matkan hinnasta

Kehotamme huolehtimaan riittävästä vakuutusturvasta.
Kyseessä on ryhmälle räätälöity matka johon noudatamme erityisehtoja, ehdot perustuvat hotellin ja lentoyhtiön ryhmäsääntöihin sekä ryhmälle varattujen yhteisten palvelujen kuten kuljetusten ja opastusten käyttömääriin. Pidätämme oikeuden muuttaa matkan hintaa uusien viranomaismaksujen tai muiden veroluontoisten maksujen osalta. Lentoverot tarkistetaan ennen matkan alkua ja laskutetaan todellisten summien mukaisina.  

 

Yhteistyössä