VAELLUSMATKA ITÄVALTA  4-10.7.2021

Tule kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme vaellus- ja patikointimatkoillemme! Ohjelma sopii kaikenikäisille peruskuntoisille ihmisille, jotka haluavat matkustaa mukavan porukan ja kokeneiden ohjaajien kanssa. Ohjaajat asuvat aina samassa hotellissa yhdessä ryhmän kanssa. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!

MAJOITTUMINEN
Upea Pertisaun kylä Achense järven rannalla, antaa meille hienot puitteet hyvinvointiviikolle. Upeassa vuoristomaisemassa on ilo patikoida, pyöräillä tai vain rentoutua ihaillen upeita maisemia. Oppaittemme johdolla ja merkityillä reiteillä jokainen voi edetä omaa tahtiaan, jolloin sydämen syke säilyy terveysliikunnan kannalta ihanteellisena. Majoitumme upealla alueella, jota hallitsee  9 km pitkä Achensee järvi. Hotellissa odottavat joka ilta sauna, spa ja herkullinen illallinen sekä aamuisin upea buffét-aamiainen. Majoitumme Karlwenderin vuoriston alueelle Achensee järven lähelle Maurachin kylässä St. Georg hotellissa

ALUSTAVA MATKAOHJELMA

4.7 Helsinki - München - Maurach
Finnairin aamulento Müncheniin, jonne saapuminen noin klo 10:30 aikaan. Opas ja bussi ovat vastassa Münchenin lentoasemalla. Lentoasemalta lähdemme suoraan kohti Maurachin kylää, jonne ajomatkaa on noin 2,5h. Majoittuminen ja omakustanteinen lounas. Myöhään iltapäivällä tutustumme yhdessä patikoiden lähialueeseen. Yhteinen illallinen ja tutustuminen viikko-ohjelmaan.

5.7 Achensee-järven vaellus
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla noin 5km päässä sijaitsevaan Pertisaun kylään, josta patikoimme rantaa pitkin Achenkirchiin noin 10km matkan. Mahdollisuus myös lyhennettyyn reittiin matkaamalla laivalla puolivälistä patikkaa suoraan Achenkirchiin. Paluu laivalla tai paikallisbussilla takaisin hotellille Maurachiin. Sauna ja yhteinen illallinen 

6.7 Bärenkopf
Aamiaisen jälkeen lähtö vaellukselle, jonka kokonaiskesto on noin 5h. Suuntaamme hotellilta bussilla (5km) Pertisaun hissiasemalle, josta nousemme hissillä Bärenbad Almille (1430m). Täältä aloitamme vaelluksen Bärenkopf vuorelle 1991 metrin korkeuteen. Ryhmä on mahdollista jakaa kahtia, jolloin osa vaeltaa lyhyemmän reitin ja nousee 1760m korkeuteen ja jatkaa leveää tietä pitkin hotellille noin 5km matkan. Yhteinen illallinen ja mahdollisuus saunaan.

7.7 Innsbruck ja Swarovskin kristallimaailma
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Innsbruckin vanhaan kaupunkiin, jossa vapaata aikaa tehdä ostoksia. Vuorien ympäröimä Innsbruck on historiallinen kaupunki Tirolin osavaltiossa. Tämä aikanaan Habsburgien hallinnassa ollut osa Itävalta-Unkaria on nykyisin yksi Euroopan vauraimpia kaupunkeja. Paluumatkalla vierailemme Swarovskin kristallimaailmassa, joka sijaitsee maan alla. Upea kokemus vuoristokristallin matkasta tähän päivään. Paluu hotellille myöhään iltapäivällä. Yhteinen illallinen ja mahdollisuus saunaan.

8.7 Blumsjoch vuorelle vaellus
Aamiaisen jälkeen lähdemme paikallisbussilla Pertisauhun. Vaellus alkaa Pertisausta (910m) metsäreittiä pitkin kahden ravintolan kautta Gern Alm -ravintolaan (1125m). Pysähdymme kahville, jonka jälkeen alkaa vaativampi nousu leveää tietä pitkin Plumsjoch Hütteen (1600m). Patikan kesto Gern Almiin n. 2h ja perille asti n. 3,5h. Nousukorkeutta on 140m-650m, riippuen valitusta reitistä. Paluu takaisin Pertisauhun, josta jatko hotellille joko kävellen tai bussilla. Sauna ja yhteinen illallinen 

9.7 Rofan Spitz -vuori
Aamiaisen jälkeen kävelemme lyhyen matkan kabiinille, jolla nousemme Rofanin yläasemalle 1836 metriin. Täältä alkaa tämän päivän vaelluksemme Rofan Spiz -vuoren huipulle (2200m). Mahdollisuus lyhentää reittiä ja nousta 2000m korkeuteen vuoristojärvelle. Nousukorkeus on reitistä riippuen 300m tai 500m. Paluumatkalla voit myös kokeilla liitovarjoilua vaijeriliu'un muodossa. Paluu takaisin hotellille myöhään iltapäivällä. Sauna ja yhteinen illallinen

10.7 München - Helsinki
Varhainen herätys ja huoneiden luovutus. Hotellin loihtimat aamiaiseväät nautitaan matkalla kohti Münchenin lentokenttää. Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 11:35 ja saapuu klo 15:00.

HOTELLI
Hotelli ST.GEORG sijaitsee Maurachin pikkukaupungissa, vajaan kilometrin päässä Achen järvestä. Se tarjoaa yöpyjilleen parvekkeelliset huoneet kauniilla näköaloilla. Hotellin ravintola ja baari tarjoilevat paikallisia herkkuja, ja saunaosastolla voit nauttia höyrysaunan tai infrapunasaunan lempeästä lämmöstä patikoinnin jälkeen tai pulahtaa uimaan pieneen altaaseen. Puolihoitoon sisältyy runsas buffet-aamiainen ja tirolilainen päivällinen, joka tarjoillaan noutopöydästä.

LENNOT
Helsinki-Munchen-Helsinki
Meno 8.6 klo 09.45-10.40
Paluu: 14.6 klo 11.35-15.05 

HINTA
1.339€ kahden hengen huoneessa ja 170€ singlehuonelisä

SISÄLTÄÄ
Lentomatka Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennoilla
Matkatavarat lennoilla
Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa (näkymä oikealla hotellin terassilta)
Suomeksi opastetut patikat matkaohjelman mukaan (5 kpl)
Ateriat: puolihoito (6 aamiaista ja 6 illallista)
Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset, tarvittavat kävelysauvat
Kokeneiden suomenkielisten vaellusoppaiden palvelut kohteessa (2 opasta)
Sauna joka ilta 
Innsbruckin ostosmatka paikallisbusseilla
Vierailu Swarovskin kristallimaailmassa
Achensee-kortti 

EXTRA
Itävallan turistivero 3€/vrk/hlö ei sisälly matkan hintaan, ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. 

VAELLUKSET JA OHJELMASISÄLTÖ
Liikuntamatkat
Jouni Parkkali
puh. 0400-409 837
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

VASTUULLINEN MATKAJÄRJESTÄJÄ MATKAPOJAT OY
Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200 
E-mail: mari.airaksinen@matkapojat.fi  
Klikkaa kotisivut

ETUSETELI LENTOPARKKI

KUVIA ALUEESTA

 

 

 

Yhteistyössä