VAL DI FIEMME TANSSI- JA VAELLUSMATKA 4-10.7

4.7 Helsinki - Milano - Predazzo
Finnairin aamulento Milanoon, jonne saapuminen noin klo 10:00 aikaan. Opas ja bussi ovat vastassa Milanon lentoasemalla. Lentoasemalta jatkamme bussilla kohti Predazzon kylää ja Sass Maor -hotellia. Bussimatka kestää noin 3 tuntia ja matkalla pidämme pienen tauon. Hotelliin majoittumisen ja pienen lepohetken jälkeen tutustumme yhdessä Predazzon kylään. Illalla sauna,
yhteinen illallinen ja tutustuminen viikon ohjelmaan ja ohjaajiin.

5.7  Bocchen patikkareitti
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme paikallisbussilla kohti matkan ensimmäistä patikkareittiä. Patikkareitti Bocche on helppo, sillä reitillä on ainoastaan 100m nousukorkeutta. Nousemme kabiinilla 1500 metristä aina 1970 metriin (CERVO), mistä aloitamme noin kahden tunnin mittaisen vaelluksen Bocche nimiseen näköalapaikkaan. Perillä voimme ihailla kahta vierekkäistä vuorta, joista toinen on muodostunut jääkaudella (Dolomiitit) ja toinen tulivuoren purkauksesta. Perillä on ravintola, jossa voi nauttia omakustanteisen lounaan tai eväät ja ihailla upeita maisemia. Palaamme hotellille samaa reittiä tai kävellen alahissiasemalle (1h), Päivän patikan kesto 3h ja nousukorkeus 130m. Myöhään iltapäivällä alkaa ensimmäinen tanssitunti hotellilla. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa.

6.7 Torre di Pisan patikka
Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaiden kanssa Latemarin hissiasemalle, mistä nousemme yhdellä köysiradalla ja yhdellä tuolihissillä Passo Feudolle (2175 m). Kyseessä on reissumme vaativin reitti, jos päätät tehdä koko vaellusreitin. Voit valita toisen oppaamme kanssa myös helpomman ja lyhemmän Panorama reitin (3h).Passo Feudosta lähdemme polkua seuraten ylöspäin. Polku on paikka paikoin jyrkkä, sitä seuraten saavumme Torre di Pisaan 2671 metrin korkeuteen (1,5h). Ylhäällä voimme nähdä vasemmalle valtava kallion, joka muistuttaa Pisan kaltevaa tornia. Perillä pidämme n. 30 min lepotauon ravintolassa ennenkuin jatkamme matkaa kallioiden välistä Forcella dei Camosciin (2590 m).  Pidemmän patikan kesto alusta lähtien noin kuusi tuntia, ja lyhyemmän patikan kesto on noin kolme tuntia. Vaikeusaste: vaativa, jos tekee koko reitin. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa. Tanssiopetusta ja iltamusiikkia hotellin alakerrassa.

7.7  kierros Caldaro järven ympäri
Aamiainen hotellissa. Tämän päivän ohjelmassa on bussimatka Caldaro-järvelle, jonne on matkaa noin yksi tunti. Perillä aloitamme Caldaro-järven patikan, jonka kesto on noin 2,5 tuntia. Patikamatkaa on noin 8km ja reitti on erittäin helppo.
Patikoinnin päätteeksi pääsemme maistelemaan paikallisen viinitilan viinejä. Palattuamme Cardaro järveltä, meillä on mahdollisuus lähteä oppaan kanssa paikallisbussilla läheiseen Moenan kylään. Opas kertoo tarkemmin retkestä kohteessa. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa
 

8.7  Bombasel-järven patikka
Aamiaisen jälkeen lähdemme Predazzosta paikallisbussilla Cavalesen pikkukylään, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Sieltä jatkamme matkaa kahdella kabiinilla ja yhdellä tuolihissillä ylös korkealle Paion del Cermisiin (Marcialonga nousu), joka sijaitsee 2229 metrissä. Aloitamme patikan Bombasel-järvelle (2268 m) ihaillen upeita vuoristomaisemia. Lepotauon jälkeen jatkamme Forcella del Macacoalle (20 min.) Sieltä osa voi lähteä samaa reittiä takaisin Paion del Cermisiin hissiasemalle. Osa porukasta voi halutessaan jatkaa järveltä harjannereitin (nousua 200m) kautta Paion del Cermisin yläasemalle, josta aukeavat 360 asteen panoraamanäkymät ympäröiville vuorille. Palaamme hotellille paikallisbussilla Cavalesen kylästä. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa. Tanssin opetusta ja muuta iltaohjelmaa hotellin alakerrassa.

9.7 Upea Val Venegian reitti
Aamiaisen jälkeen suuntaamme paikallisbussilla (30 min) tämän päivän patikan lähtöpaikalle ja päätämme elämysrikkaan viikkomme ehkä koko matkan kauneimpaan reittiin. Patikan aluksi  jatkamme rauhallista nousua 1,5h aivan Dolomiittien juurelle ja sieltä aloitamme jyrkemmän nousun Segatini ravintolalle (2200m). Matkalla on peräti kolme vuoristoravintolaa ja maisemat ovat todella huikeat. Päivän reitin pituus 12 km, kesto 4,5h ja nousukorkeutta 450m. Vaikeusaste: helppo. Sauna ja yhteinen illallinen hotellissa. Päättäjäiset ja palkintojen jako hotellin alakerrassa.

10.7  Predazzo - Milano - Helsinki
Varhaisen aamiaisen (aamuyöllä) jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus Milanon lentoasemalle. 
Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 11:05 ja saapuu Helsinkiin klo 15:05.

Pidätämme oikeuden muuttaa vaellusreittejä ja päiväohjelmaa mm. sääolosuhteiden vuoksi.

HOTELLI 
Hotelli Sass Maor sijaitsee Predazzon kylän keskustassa ja on talviaikana hiihtolajien huippu-urheilijoiden ja kesäaikaan retkeilijöiden suosima kohde. Alppityyliset huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Huoneissa on parveke, josta on näköala Dolomiiteille. Wellness-keskuksessa on sauna; biosauna, Turkkilainen sauna ja pieni uima-allas. Hotellin ravintola tarjoilee Tirolilaisia ruokia. Hotelli on kokonaan savuton. Viihtyisissä huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Yhden hengen huoneissa on yksi vuode. Huoneissa on puuhuonekalut ja puulattia sekä TV ja tallelokero. Kylpyhuoneissa on kylpyamme tai suihku sekä hiustenkuivaaja. Huoneissa on parveke, josta on näköala Dolomiiteille. Hotelin omistaja Egon ja opettajamme viihdyttävät meitä hotellin alakerrassa olevassa baari/disco huoneessa.

HINTA 1.250€ ja singlelisä 170€
Hintaan sisältyy
Lentomatka Helsinki-Milano-Helsinki Finnairin reittilennoilla
Matkatavarat lennoilla
Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa 
Suomeksi opastetut patikat matkaohjelman mukaan (5 kpl)
Ateriat: puolihoito (6 aamiaista ja 6 illallista
Iltasauna hotellissa 
Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset, tarvittavat kävelysauvat
Kabiinimaksut Predazzon alueella ohjelman mukaisesti 
Viininmaistajaiset paikallisella viinitilalla
Kokeneiden suomenkielisten vaellusoppaiden palvelut kohteessa (2 opasta)

EXTRAMAKSU
Italian turistivero 2€/vrk/hlö ei sisälly matkan hintaan, ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. 
Mahdollinen kabiinimaksut, jos olemme Predazzon alueen ulkopuolella  ( max 14€)

VASTUULLINEN MATKAJÄRJESTÄJA MATKAPOJAT OY

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200
Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? 
myyntipalveluumme 010 2323200
E-mail: mari.airaksinen@matkapojat.fi
Klikkaa kotisivut

ETUSETELI LENTOPARKKI 

KUVAGALLERIA

VAELLUKSET JA OHJELMASISÄLTÖ
Liikuntamatkat
Jouni Parkkali
puh. 0400-409 837
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

 

 

 

 

Yhteistyössä