Vaellusmatka Etelä-Tirolin Val di Solen alueella 5-11.7.2020

Huippu vaellusmatka - Alpeille ja Dolomiiteille!
Lähde kanssamme valloittamaan Trentinon “aurinkolaakson” vuoret. Val di Solen vaellusviikolla pääset vaeltamaan Alppien suurimmalla suojelualueella Stelvion Kansallispuistossa ja Dolomiittien Adamellon Brentan Kansallispuistossa. Maisemien lisäksi pääset nauttimaan Trentinon alueen tunnetuista viineistä. Val di Solesta löytyy myös ihania juustoja, riistaruokia, paikallisia käsitöitä, kulttuuria ja herkkuja. Laakso on tunnettu vesiputouksistaan ja järvistään. Vaelluksilla on mukana paikallisopas ja kaksi suomalaista opasta. Reittejä löytyy laidasta laitaan, kestoltaan 2,5-5h ja nousukorkeutta 300-700m.  

ALUSTAVA VIIKKO-OHJELMA

Su 5.7 Matkapäivä
Lähtö Helsingistä klo 07.35 ja saapuminen Venetsiaan klo 09.35.
Bussimatka Venetsiasta val di Solen yhteen laaksoon ( 3h) ja majoittuminen Hotell Almazzagoon.
Majoittuminen ja tutustuminen lähialueeseen. 
Tervetuliaisdrinkit ja päivällinen 
Päivällisen jälkeen yhteenveto viikko-ohjelmasta

Ma 6.7 Stelvio Park-vaellus
klo 07.30 aamiainen
Lähdemme bussilla Val di Rabbin laaksoon, josta aloitamme helpon vaelluksen (1380m). Vaellusreitti kulkee metsäisessä kansallispuistossa, jossa näemme vesiputouksia ja kauniita näköaloja (1750m).  Paluu hotellille, sauna ja päivällinen klo 19.00
Iltaohjelmana tutustuminen toisiin

Ti 7.7 Brenta Dolomite- vaellus
klo 07.30 aamiainen
Lähdemme bussilla Madonna di Campiglioon (1600m), josta kabiinihissillä ylös Rifugio Stoppanille (2440m). Vaellusreittimme kulkee Dolomiittien huikeissa maisemissa. 
klo 18.30 Päivällinen ja järjestettyä iltaohjelmaa 

Ke 8.7 Alppien maatilat-vaellus, Val di Rabbi
klo 07.30 aamiainen
Lähdemme bussilla Val di Rabbin laaksoon. Vaellus alkaa Rabbi Fontista (1252m) metsäistä reittiä kohti kaunista vesiputousta, jonka ylitämme riippusiltaa pitkin. Vaellamme kohti Malga Monte Solea (2048m), jossa on mahdollisuus ruokailla tyypillinen farmilounas. Paluumatkan kuljemme metsäistä tietä pitkin takaisin Rabbi Fontiin.
klo 18.30 Päivällinen

To 9.7 Omatoimipäivä (Trento tai pyöräily)
klo 07.30 aamiainen
Omatoimisesti esimerkiksi kaupunkiretki junalla Trentoon tai paikallisbussilla tutustumaan kauniin laakson viehättäviin kyliin. Turistikortilla junamatka Trentoon on ilmainen, samoin paikallisbussit. Laaksossa mahdollisuus ostopalveluna harrastaa esimerkiksi koskenlaskua, pyöräilyä tai alamäkipyöräilyä. Laaksosta löytyy myös museoita, linnoja, linnoituksia ja kylpylöitä. Vuokraamalla pyörän pääset helposti 30km päähän hotellilta polkemalla upeaa pyörätietä.
klo 18.30 Päivällinen ja iltaohjelmaa

Pe 10.7 Kolmen järven vaellus, Val di Peio
klo 07.30 aamiainen
Lähtö bussilla Val di Peion laaksoon Malga Maren padolle (1972m). Nousemme alppiruusujen ympäröimää vaelluspolkua kohti Larcher al Cevedalen (2608m) vuoristomajaa. Sieltä matka jatkuu kolmen järven kautta takaisin Malga Mareen.
klo 18.30 Päivällinen ja päättäjäiset

La 11.7 Lähtöpäivä
Aamiainen klo 08.00
klo 12.00 lähtö lentokentälle Venetsiaan
klo 19.15 lento Helsinkiin ja saapuminen Helsinkiin klo 23.05

Turistivero 1,50€/vrk/hlö 
HUOM! Asiakas maksaa tämän  suoraan hotelliin.

LENNOT
AY1781 05.07 Helsinki-Venetsia klo 07.35  
AY1782 11.07 Venetsia-Helsinki klo 19.15 

HINTA

1220€ kahden hengen huoneessa ja singlelisä 120€

SISÄLTÄÄ
Lennot
Lentokenttäkuljetus Venetsia-hotelli-Venetsia
Majoitus puolihoidolla ( aamiainen ja illallinen)
Ohjelmassa mainitut vaellukset
Hissit + kabiinit veloituksetta
Sauna + spa joka ilta käytössä
Kaksi suomalaista ohjaajaa koko ajan samassa hotellissa kanssanne
Järjestettyä iltaohjelmA

HINTA SISÄLTÄÄ LISÄKSI
Veloitukseton liikkuminen yli 10 köysiradalla, tuolihissillä ja köysiradalla Peiossa, Passo Tonalessa ja Folgarida-Marilleva-Daolasassa (yksi ajo päivässä jokaiselle hissille ) ja veloitukseton liikkuminen kaupunkiliikenteen linja-autoilla  Veloitukseton liikkuminen junalla + pyörällä (mukaan lukien pyöräkuljetus) ja pyöräbussilla Val di Solessa. Vapaa pääsyn Val di Solen tärkeimpiin museoihin ja historiallisesti kiinnostaviin kohteisiin;

HOTELLI ALMAZZAGO
www.hotelalmazzago.com
Sijainti hyvä, keskellä laaksoa, hiljaisen kadun varrella, hiukan syrjässä keskustassa, mutta kävelymatkan päässä kaupasta ja yhdeltä hissiasemalta (n. 900m) hotellin Saunatilat ja huoneet uusittu. Huoneissa on 90% parvekkeet ja jääkaappi. Buffe-aamiainen ja 

Kuvia alueesta:https://www.liikuntamatkat.fi/fi/gl/3626/val+di+sole.html

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ
Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö TravelCo Nordic, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä matkanjärjestäjän lisä- ja erityisehtoja. Reittilentopohjaisissa matkoissa maksu- ja peruutusehdot ilmoitetaan matkakohtaisesti. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.  
Toteutuakseen matka edellyttää minimissään 16 osallistujaa.
Lentokenttäverojen osuus tarkistetaan lipunkirjoituksen yhteydessä ja verojen mahdollisesti muuttuessa, veloitamme lipunkirjoitushetkellä voimassa olevat verot.


Maksut: - ennakkomaksu 200 eur / henkilö + palvelumaksu 12 eur / sähköpostilla lähetetty lasku kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 - loppumaksu 25.5. 2020 mennessä. Paperilasku ja liput lisämaksu 5 euroa. 

ILMOITTAUTUMINEN
Erkki Karjalainen 
puh. 020-120 4821
e-mail: erkki.karjalainen@matkavekka.fi

VAELLUKSET JA OHJELMASISÄLTÖ

Liikuntamatkat
Katja Lemola 0400 853 752 (iltaisin)
e-mail: katja.lemola@gmail.com

Jouni Parkkali
puh. 0400-409 837
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Yhteistyössä