LEIRIKOULUT  |  KROATIA  |  ITALIA

HUOM! Otamme vastaan jo leirikouluvarauksia vuodelle 2023-2024

Leirikoulut Italiassa ja Kroatiassa

Tavoitteenamme on rakentaa nuorten, opettajien sekä vanhempien kanssa leiriviikko, joka on turvallinen ( 24h/7 valvonta) ja elämyksiä täynnä oleva viikko. Tutustumme paikalliseen kulttuuriin ja elämäntyyliin. Haluamme myös kasvattaa nuoria vastuuntuntoisiksi. Annamme opettajille ja vanhemmille mahdollisuuden nauttia maasta ja ohjelmastamme rennommin sillä välin, kun ohjaajamme huolehtivat leiriläisistä. Räätälöimme leiriohjelman toiveidenne mukaiseksi monipuolisesta valikoimastamme. Leirikoulujen kesto 5-7 vuorokautta. Leirikouluja voi olla samassa kohteessa yhtäaikaa useampi. Ryhmäytyminen ja hyvä yhteistoiminta muiden kanssa on ertittäin tärkeää. Yritämme myös mahdollisuuksian mukaan järjestää kouluvierailua kohteissamme. Valitettavasti saman ikäluokan Italialaiset luokkalaiset eivät voi ottaa vastaan montaa ryhmää eri leirikouluviikkoina.

Me markkinoimme ja pidämme esittelyjä leirikouluista. Paikalliset kumppanimme hoitavat järjestelyjä paikanpäällä. Kysy infotilaisuutta, pidämme leirikouluesittelyitä mahdollisuuksien mukaan paikkakunnallanne.

Italian leirikoulu

Italien leirikoulut järjestetään Cesenaticon kaupungissa Euro Campin nuorten liikuntaleirikeskuksessa. Se sijaitseen 160km Venetsian alapuolella Ardianmeren rannalla. Kohde on meille erittäin tuttu sillä olemme järjestäneet sinne urheiluleirejä sekä leirikouluja jo 20 vuoden ajan. Leirikeskuksessa on hyvät urheilu mahdollisuudet. Lisäksi oheismatkat mahdollistavat Italian kulttuuriin tutustumisen.

UUTTA 2023

LEIRIKOULUT LÄHELLÄ ROOMAA

 

Kroatian leirikoulut

Kroatian leirikoulut järjestetään Omisin kaupungissa Kamp Galebin leirintäalueella. Se sijaitseen 50km Splitin lentokentän alapuolella Ardianmeren rannalla. Olemme käyttäneet kohteen palveluita leirikouluissamme vuodesta 2016 lähtien. Luonto ympärillä on erityisen kaunis. Kulttuuriin pääsemme tutustumaan paikanpäällä sekä oheismatkalla Splitin vanhaan kaupunkiin.

 

 

 

 

    Ole yhteydessä

    Jouni Parkkali 
    e-mail:jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi
    puh. 0400-409 837

 

 

Yhteistyössä