ERILAINEN LEIRIKOULU PIENRYHMILLE TOSCANASSA

Leirikouluviikko sukeltaen italialaisten elämään mysteerisen Montefeltron kukkulamaisemissa.

Nimeni on Virpi Virta ja suurkaupungeissa puolet elämästäni viettäneenä löysin Toscanan ja Emilia-Romagnan rajalta, kivenheiton päässä Marchesta, paratiisimme Altopoggion luonnonpuiston alueelta. Milanolainen mieheni oppi vihdoin leikkaamaan ruohoa, sympaattinen sekarotuinen Spilla-koiramme ja kolme maalaiskissaamme ovat kahden lapsemme ohella iloinen perheemme vähän kuin ”Vuoriston Heidi”-tarinoissa. Suomi ja Italia kaikkien sydämissä. 

Olen opettanut paikallisissa kouluissa kieliä ja toiminut jopa ala-asteelaisille ”joulumuorina” laulellen suomalaisia joululauluja, opettaen piparkakkujen tekoa ja ollut näinä 27 vuoden aikana monessa mukana ruikuttamalla vaikkapa asfalttia teillemme tai pitämällä ”pidä luonto puhtaana”-kampanjoita.

Ruokakulttuuri on Italian parasta, aurinkoa riittää ja kolmen läänin rajalla oleva Altopoggiomme on strategisesti mahtavalla paikalla. Aamulla voit bongata kauriita syömässä pellollamme, poimia viikunoita tai viinirypäleitä suoraan suuhun, nähdä piikkisian tassuttelemassa iltahämärässä tai kuvata harvinaisia kukkalajeja. Voimme rakentaa teidän luokalle ikimuistoisen leirikoulun näissä upeissa maisemissa.
Mitä voisin tarjota luokanne ohjelmasisältöön? 10 km meiltä oleva 3 tähden hotelli alueella on upeat puitteet ja valmiudet nuorisoryhmille. Todella iso uima-allas, jalkapallokenttä 100 m hotellilta, trekkingmaastot ja sähköpyörävuokraus ja ...............paljon muuta!  
Taideleirikoulu?  Michelangelo Buonarrotin synninkoti ja kylä””Renessanssiajan ulkoilmaparvekkeilla maalausta en plain air”, ”San Sepolcron
kaupunki Toscanassa ja Piero della Francescan, renessanssiajan mestarin kotimuseovierailu”.

Teemme yhteistyötä Liikuntamatkojen ja heidän arvojen mukaisesti!
Ole yhteydessä, niin kerron tarkemmin millaista ohjelmaa leirikoulunne voisi sisältää

Minut löytää täältä: www.altopoggio.it 

YHTEISTIEDOT
Virpi Virta
e-maili:  info@altopoggio.it
PUH. +39 333 1134 190

 

 

 

Yhteistyössä