Seuraava Kroatia patikka 29.9-4.10 

Lähde mukaan tutustumaan Kroatian upeisiin kansallispuistoihin. Matkatoimisto Matkapojat ja Liikuntamatkat järjestävät upean matkan Etelä Kroatiaan. Menomatkalla ennen majoittumista hetki vapaa-aikaa Splitin vanhassa kaupungissa vaikkapa lounastaen. Majoitumme upealle paikalle Omišin pikkukylään (30 min Splitistä), kaikki peruspalvelut ovat käden ulottuvilla. Huikea sijainti rinteessä, meren ja Cetina-joen välissä – maisema, jossa mieli lepää. Suomalaiset patikkaoppaat asuvat samassa hotellissa ryhmän kanssa. Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Matka soveltuu kaikenikäisille hyvän peruskunnon omaaville matkalaisille. Varmista paikkasi tälle upealle maisemamatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan. 

Patikoinnin lisäksi ohjelmassa mm. Krkan kansallispuisto
Krkan kansallispuisto sijaitsee noin 10 km sisämaassa Sibenikistä, Dalmatiassa. Krka-joen mukaan nimetty puisto kattaa hieman yli 142 neliökilometrin alueen ja kattaa kaksi kolmasosaa joesta. Puiston tärkein nähtävyys ovat sen upeat vesiputoukset, mukaan lukien kuuluisat Skradinski Buk -putoukset, jotka ovat yksi Kroatian kuuluisimmista nähtävyyksistä. Puistossa on runsas kasvisto ja eläimistö, tunnistettuja kasvilajeja on yli 800. Tunnistettuja lintulajeja on yli 200 ja lepakkolajejakin 

Hotellimme Villa Dvor
Villa Dvor sijaitsee Omišissa Cetina-joen kanjonin oikealla puolella, ja sen on rakentanut vuonna 1937 Poljica Stjepan Jurišin kauppias. Vuonna 2002 Curlin perhe korjasi Villa Dvorin täysin boutique-hotelliksi, säilyttäen alkuperäisen arkkitehtuurin. Sen ainutlaatuinen sijainti meren yllä, mahdollistaa näkymän muinaiseen Omišin kaupunkiin ja Adrianmerelle etelässä sekä Cetina-joen kanjonille, Mosor-vuoren huipuille ja muinaiselle Poljican tasavallalle pohjoisessa sekä Mirabelan linnoitukseen ja Bracin saarelle sekä ympäröiville Imber- ja Dinara-vuorille.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen Matkapoikien sivuilla sivuilla >>

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ  
Matkatoimisto Matkapojat Oy

Varaukset ja maksut:
Matkatoimisto Matkapojat Oy
myyntipalvelu puh. 010 2323200
e-mail: mari.airaksinen@matkapojat.fi

Lisätietoja ohjelmasisällöstä ja vaelluksista

Jouni Parkkali,
puh. 0400 409 837,
jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Yhteistyössä