Pertisau Itävalta 20-25.5.2024 (täynnä)

Tule kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme vaellus- ja patikointimatkoillemme! Ohjelma sopii kaikenikäisille peruskuntoisille ihmisille, jotka haluavat matkustaa mukavan porukan ja kokeneiden ohjaajien kanssa. Ohjaajat asuvat aina samassa hotellissa yhdessä ryhmän kanssa. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!

Upea Pertisaun kylä Achense järven rannalla, antaa meille hienot puitteet hyvinvointiviikolle. Upeassa vuoristomaisemassa on ilo patikoida, pyöräillä tai vain rentoutua ihaillen upeita maisemia. Oppaittemme johdolla ja merkityillä reiteillä jokainen voi edetä omaa tahtiaan, jolloin sydämen syke säilyy terveysliikunnan kannalta ihanteellisena. Majoitumme upealla alueella, jota hallitsee  9 km pitkä Achese järvi. Hotellissa odottavat joka ilta sauna, spa ja herkullinen illallinen sekä aamuisin upea buffét-aamiainen. Majoitumme Karlwenderin vuoriston alueelle Achense järven lähelle Maurachin kylässä St. Georg hotellissa.

Alustava ohjelma alla. Tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen Matkapoikien sivuilla sivuilla >>

1. päivä Helsinki - München - Maurach
Finnairin aamulento Müncheniin. Opas ja bussi ovat vastassa Münchenin lentoasemalla. Lentoasemalta lähdemme suoraan kohti Maurachin kylää, jonne ajomatkaa on noin 2,5h. Majoittuminen ja omakustanteinen lounas. Myöhään iltapäivällä tutustumme yhdessä patikoiden lähialueeseen. Yhteinen illallinen ja tutustuminen viikko-ohjelmaan

2. päivä Achensee-järven patikka
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla noin 5km päässä sijaitsevaan Pertisaun kylään, josta patikoimme rantaa pitkin Achenkirchiin noin 10km matkan. Mahdollisuus myös lyhennettyyn reittiin matkaamalla laivalla puolivälistä patikkaa suoraan Achenkirchiin. Paluu laivalla tai paikallisbussilla takaisin hotellille Maurachiin. Yhteinen illallinen ja mahdollisuus saunaan.

3. päivä Bärenkopf- patikka
Aamiaisen jälkeen lähtö vaellukselle, jonka kokonaiskesto on noin 5h. Suuntaamme hotellilta bussilla Pertisaun hissiasemalle, josta nousemme hissillä Bärenbad Almille (1430m). Täältä aloitamme vaelluksen Bärenkopf vuorelle 1991 metrin korkeuteen. Ryhmä on mahdollista jakaa kahtia, jolloin osa vaeltaa lyhyemmän reitin ja nousee 1760m korkeuteen ja jatkaa leveää tietä pitkin hotellille noin 5km matkan.  Paluu hotellille klo 16.00 mennessä, sauna. Yhteinen pizza illallinen lähiravintolassa klo 20.00. 

4. päivä Blumsjoch -patikka
Aamiaisen jälkeen lähdemme paikallisbussilla Pertisauhun. Vaellus alkaa Pertisausta (910m) metsäreittiä pitkin kahden ravintolan kautta Gern Alm -ravintolaan (1125m). Pysähdymme kahville, jonka jälkeen alkaa vaativampi nousu leveää tietä pitkin Plumsjoch Hütteen (1600m). Patikan kesto Gern Almiin n. 2h ja perille asti n. 3,5h. Nousukorkeutta on 140m-650m, riippuen valitusta reitistä. Paluu takaisin Pertisauhun, josta jatko hotellille joko kävellen tai bussilla. Yhteinen illallinen ja mahdollisuus saunaan. 

5. päivä Rofan Spitze ja Dalfaz Alm -patikka
Aamiaisen jälkeen kävelemme lyhyen matkan kabiinille, jolla nousemme Rofanin yl(erillinen maksu), jolla nousemme Maurachin yläasemalle 1.836metriin. Sieltä alkaa vaellus Rofan Spizen vuoren huipulle (2.200m). Kaksi vaihtooehtoa reitille. Mahdollisuus lähteä hiukan helpompaa maisemallista panoraamareittiä Dalfaz Almille. Tällä reitillä on nousua vain 120m ja Rofan Spizellä nousukorkeutta on 500m. Paluumatkalla voit myös liitää Air Rofanilla: http://www.rofanseilbahn.at/sommer/attraktionen/airrofan
Ppaluu hotelliin n. klo 16.00 sauna ja 18.30 päivällinen
20.00 iltaohjelmaa

6. päivä Paluu Suomeen

HOTELLI
Hotelli ST.GEORG sijaitsee Maurachin pikkukaupungissa, vajaan kilometrin päässä Achen järvestä. Se tarjoaa yöpyjilleen parvekkeelliset huoneet kauniilla näköaloilla. Hotellin ravintola ja baari tarjoilevat paikallisia herkkuja, ja saunaosastolla voit nauttia höyrysaunan tai infrapunasaunan lempeästä lämmöstä patikoinnin jälkeen tai pulahtaa uimaan pieneen altaaseen. Puolihoitoon sisältyy runsas buffet-aamiainen ja tirolilainen päivällinen, joka tarjoillaan noutopöydästä.


SISÄLTÄÄ
Lentomatka Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennoilla
Matkatavarat lennoilla
Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa (näkymä oikealla hotellimme terassilta)
Suomeksi opastetut patikat matkaohjelman mukaan (4 kpl)
Ateriat: puolihoito (5 aamiaista ja 5 illallista)
Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset, tarvittavat kävelysauvat
Kokeneiden suomenkielisten vaellusoppaiden palvelut kohteessa 
Sauna joka ilta 

EXTRA
Itävallan turistivero 3€/vrk/hlö ei sisälly matkan hintaan, ja se maksetaan hotellin vastaanottoon
Kabiinimaksut n. 30€ 

Tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen Matkapoikien sivuilla sivuilla >>VASTUULLINEN MATKAJÄRJESTÄJÄ MATKAPOJAT OY
Varaukset ja maksut:
Matkatoimisto Matkapojat OY
Myyntipalvelumme
puh. 010 2323200 
e-mail: mari.airaksinen@matkapojat.fi

OHJELMASISÄLTÖ
Liikuntamatkat
Jouni Parkkali
puh. 0400-409 837
e-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

KUVIA ALUEESTA

 

 

 

Yhteistyössä