Patikkamatka Italiaan Paganellaan 13-19.6.2024

Onko Molveno-järvi Italian kaunein järvi?

Pohjois-Italiassa Trentinon alueella sijaitsee, ei niin tunnettu, Molveno-järvi.

Molveno on upea luonnonkaunis matkailukohde. Järven ympärillä kohoavat majesteettiset Dolomiitit. Järvi on tunnettu harvinaisen kirkkaasta vedestään. Alue on myös palkittu luontoystävällisyydestä ja majoituspalveluistaan, joissa keskitytään ympäristön suojelemiseen. Lähde mukaamme nauttimaan luonnosta ja heräämään aamuisin upeissa järvimaisemissa.
Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet.  Tällä kertaa matkamme suuntautuu Italiaan, Trentinon alueelle. Neljä viidestä ohjatusta patikasta ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille ihmisille, yksi patikoista on luokiteltu keskivaikeaksi. Ohjelmaan on suunniteltu yhteisiä venyttelyhetkiä rannalla sekä yhteistä iltaohjelmaa illallisten lomaan. 

Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Matka soveltuu kaiken ikäisille tervejalkaisille hyvän peruskunnon omaaville. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!

Näille patikkalomille olet tervetullut yksin, kaksin tai osana seuruetta. Jokainen matkalainen huomioidaan ja kukaan ei jää yksin. Matkaan ovat tervetulleita myös ei-liikunnalliset matkaseuralaiset - kun sinä patikoit, seuralaisesi pääsee nauttimaan alueen muista nähtävyyksistä - molemmat nauttivat!

Varusteet ja hotellipalvelut

Saat ennen matkaa varusteluettelon, jossa kerrotaan mitä pakata mukaan matkaan. Isossa roolissa ovat oikeanlaiset patikointiin soveltuvat kengät ja vaatetus. Oppaat ohjeistavat myös mikäli matkakohteessa on saatavilla lisävarusteita, kuten kävelysauvoja. Patikat alkavat pääsääntöisesti hotellialueen lähistöltä, jolloin pitkiä bussimatkoja ei ole. Päivän patikoinnin päätteeksi onkin mukava palata hotellille virkistäytymään ja illastamaan. Kaikkiin patikkalomiin sisältyy puolihoito ja hintaan sisältyvät ruokailut ovat hyvätasoisia. Mahdollisen erikoisruokavalion saatavuus on kuitenkin tärkeää varmistaa etukäteen ennen matkaa.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen Matkapoikien sivuilla sivuilla >>

VASTUULLINEN MATKAJÄRJESTÄJA MATKAPOJAT OY
Varaukset ja maksut:
Matkatoimisto Matkapojat Oy 
Myyntipalvelu: puh. 010 2323200 
E-Mail: mari.airaksinen@matkapojat.fi

Yhteistyössä