Patikkamatka Italiaan Paganellaan 13.6-19.6.2024

Onko Molveno-järvi Italian kaunein järvi?

Pohjois-Italiassa Trentinon alueella sijaitsee, ei niin tunnettu, Molveno-järvi.

Molveno on upea luonnonkaunis matkailukohde. Järven ympärillä kohoavat majesteettiset Dolomiitit. Järvi on tunnettu harvinaisen kirkkaasta vedestään. Alue on myös palkittu luontoystävällisyydestä ja majoituspalveluistaan, joissa keskitytään ympäristön suojelemiseen. Lähde mukaamme nauttimaan luonnosta ja heräämään aamuisin upeissa järvimaisemissa.

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet.  Tällä kertaa matkamme suuntautuu Italiaan, Trentinon alueelle. Neljä viidestä ohjatusta patikasta ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille ihmisille, yksi patikoista on luokiteltu keskivaikeaksi. Ohjelmaan on suunniteltu yhteisiä venyttelyhetkiä rannalla sekä yhteistä iltaohjelmaa illallisten lomaan. 

Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Matka soveltuu kaikenikäisille tervejalkaisille hyvän peruskunnon omaaville. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!

Luontoon suuntautuville matkoille keräämme maksimissaan noin 30 hlön ryhmiä.

 

Patikointiloma tekee hyvää!

Hyvinvoinnin ja yhdessäolon täyteiset patikkalomat vievät nauttimaan Keski-Euroopan upeisiin maisemiin. Näillä matkoilla taivalletaan rennosti oman vauhdin mukaan ja siirretään arjen kiireet sivuun. Matkakohteet on valikoitu huolella ja niissä tehtävät patikat soveltuvat hyvin kaikenikäisille tervejalkaisille ja hyvän peruskunnon omaaville matkalaisille. Matkapäivien lomassa on monesti tarjolla myös rentoa oheisohjelmaa.
 

Matkaan yksin, kaksin tai osana seuruetta

Näille patikkalomille olet tervetullut yksin, kaksin tai osana seuruetta. Jokainen matkalainen huomioidaan ja kukaan ei jää yksin. Matkaan ovat tervetulleita myös ei-liikunnalliset matkaseuralaiset - kun sinä patikoit, seuralaisesi pääsee nauttimaan alueen muista nähtävyyksistä - molemmat nauttivat!
 

Patikat ja fyysinen kunto

Jokaisella patikkamatkalla löytyy eri kuntotasoisille patikoijille soveltuvia reittejä. Patikat tehdään yhdessä oppaiden kanssa ja apu on aina lähellä. Päiväpatikat ovat kestoltaan noin 3-6 tunnin mittaisia, joista aktiivista kävelyä noin 2,5-5 tuntia. Jos huoli omasta jaksamisesta yllättää, on aina mahdollista pitää huilipäivä ja nauttia kohteen muista aktiviteeteista. 
 

Varusteet ja hotellipalvelut

Saat ennen matkaa varusteluettelon, jossa kerrotaan mitä pakata mukaan matkaan. Isossa roolissa ovat oikeanlaiset patikointiin soveltuvat kengät ja vaatetus. Oppaat ohjeistavat myös mikäli matkakohteessa on saatavilla lisävarusteita, kuten kävelysauvoja. Patikat alkavat pääsääntöisesti hotellialueen lähistöltä, jolloin pitkiä bussimatkoja ei ole. Päivän patikoinnin päätteeksi onkin mukava palata hotellille virkistäytymään ja illastamaan. Kaikkiin patikkalomiin sisältyy puolihoito ja hintaan sisältyvät ruokailut ovat hyvätasoisia. Mahdollisen erikoisruokavalion saatavuus on kuitenkin tärkeää varmistaa etukäteen ennen matkaa.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen Matkapoikien sivuilla sivuilla >>

VASTUULLINEN MATKAJÄRJESTÄJA MATKAPOJAT OY
Varaukset ja maksut:
Matkatoimisto Matkapojat Oy 
Myyntipalvelu: puh. 010 2323200 
E-Mail: mari.airaksinen@matkapojat.fi

Yhteistyössä