JÄLLEEN YHDESSÄ, VOI HYVIN !!!

Liikuntamatkat järjestävät mm. senioreille, yrityksille ja valmiille ryhmille, hyvinvointimatkoja Keski-Eurooppaan. Kohteina ovat muun muassa Itävalta, Sveitsi, Kroatia, Andorra, Toscana ja Etelä-Tiroli.. Matkakohteet vaihtelevat Itävallan ja Sveitsin vuoristomaisemista Italian tasaiseen Toscanaan. 

Päivittäiset vaellukset ovat kestoltaan 2-5 tuntia osanottajien kunnosta ja toiveista riippuen. Mukana on aina omat suomalaiset ohjaajat, Kiirettä ei tarvitse kenenkään pitää, vaan jokainen voi liikkua omalla tahdillaan ohjaajan kanssa.
Jos patikointi ei tunnu joka päivä omalta jutulta, voi kylistä vuokrata vaikkapa sähköpolkupyörän ja lähteä ajelemaan pyöräreiteille .Voimme helposti lyhentää reittejä ja eriyttää ryhmän kahteen kuntoluokkiin. Suomessa 1h tunnin kävely on monelle pitkä matka, mutta ulkomailla tuo aika ei tunnu lainkaan yhtä pitkälle.

Liikuntamatkoilla on paitsi fyysinen myös sosiaalinen puoli sisällössä. Sekoitamme aina ryhmän reissun alkuvaiheessa siten, että toisilleen ennestään tuntemattomat matkalaiset muodostavat erikokoisia ryhmiä, jotka kisailevat kahtena iltana leikkimielisissä tietovisoissa. Tällä tavalla on syntynyt monia ystävyyssuhteita, jotka ovat kestäneet loppuelämän. 

ELÄMYKSIÄ
Näillä matkoilla on mahdollista kokea uusia elämyksiä, joita ei aina löydä kotipihalta. Syksyllä 2019 järjestin Sveitsiin vaellus- ja tanssimatkan. Asiakkailla oli mahdollisuus opetella ohjaajamme kanssa tanssiaskeleita vaelluksen lisäksi. Matkan osanottajista 80 prosenttia otti osaa tanssitunneille. Voimme myös tutustua paikalliseen viinitilaan tai alueen ruokakulttuuriin.
Liikuntamatkoilla ei edellytä kovakuntoisuutta, mutta polvien, nilkkojen ja alaselän olisi hyvä olla kunnossa. Patikoinnin ohessa ohjaajat antavat vinkkejä myös venyttelyyn.
Toivomme olevamme yksi aktivoiva palanen, jolloin liikuntaharrastuksesi jatkuisi tai alkaisi tehokkaammin kotimaassa.

LAPPIIN VAI DOLOMIITEILLE?
Vaikka moni matkaaja on patikoinut vuosikausia ihanassa Lapissa, saattaa keskieurooppalainen patikointikokemus ja matkan tuottama elämys, yllättää positiivisesti. On muistettava, että vaellus ja patikointi on nautiskelua ei kilpailua muiden kanssa.
Moni on käynyt pitkään patikoimassa Lapissa rinkka selässä. Eräs tällainen matkaaja, jolla oli kokemusta yli 30 vuottaa Lapissa vaeltamisesta, totesi Itävallassa saunan ja illallisen jälkeen, ettei ota enää koskaan rinkkaa selkään. Kun patikoinnin jälkeen pääsee suomalaisen saunan lauteille ja altaille, syö hyvän illallisen, ei muuta tarvita unen tuloon. Porukka on yleensä sängyssä jo puoli kymmeneltä illalla.
Liikuntamatkojen vaellusmatkojen hinnat vaihtelevat (puolihoidolla) 1.170-1.270 euron välillä. Tähän hintaa kuuluvat lennot, kuljetukset perillä, ohjaukset ja puolihoito (aamiainen ja päivällinen). On myös huomioitava, että ohjaajamme asuvat koko reissun ajan samoissa hotelleissa asiakkaiden kanssa. Tämä taas mahdollistaa sen, että asiakkaan ei tarvitse osata vieraita kieliä

OMA RYHMÄSI
Seuraavan vuoden vaellusmatkat tulevat sivuillemme yleensä viimeistään marraskuussa. Mutta jos sinulla on vähintään 14 hengen oma ryhmä, olemme valmiina räätälöimään matkan alusta loppuun asti teidän näköiseksi.

OLE YHTEYDESSÄ
Jos sinua kiinnosta järjestää rymällesi oma matka, ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Jouni Parkkali
puh. 0400-409837
E-mail: jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

 

Yhteistyössä