Palaute leirikoulut

- Viisi leirikoulua Liikuntamatkojen järjestämänä (vuodet 2006, 2008, 2009, 2011, 2013 ja 2016) kokeneena on helppo antaa äärimmäinen PLUS -merkintä kokonaispaketista: Turvallista, asiantuntevaa, miellyttävää, hauskaa, kokemuksia antavaa, monipuolista. On ollut suuri nautinto seurata oppilaiden iloista touhuamista asiantuntevien ohjaajien käsissä ja olla läsnä heidän kanssaan ilman "OPEROOLIA".
Yksinkertaisesti JOS JONNEKIN NIIN EUROCAMPILLE ITALIAAN!!!

Jari Mäkelä
Liikunnanopettaja
Kuninkaanhaan yläaste, PORI


- Kolme lastani kävivät minimaajoukkueen 2-vuotisen valmennusohjelman läpi. Ammattikasvattajana ihailin monen viikonlopun ajan Liikuntamatkojen porukan toimintatapaa. Lentopallo- ja urheiluvalmennus oli monipuolista, yleiskehittävää ja lisäksi lajijuttujen ohella painotettiin elämänhallintaa ja kasvamista. Valmentajilla oli aina hymy huulessa, tunnelma oli välittävä ja meininki reilu. Ohjelma huipentui koko perheen viikon Italian reissuun, mikä oli joka kerralla sopivasti samanlainen, mutta aina hiukan erilainen -todellinen kesän huippuviikko!

Lisäksi kolme lapsistani kävi lentisriparin Italiassa. Oli kuulemma ihan toisenlainen elämys ns. normiripariin verrattuna.
Timo Rönnqvist
Korson koulun rehtori 


- Oli hyvä, että vetovastuu oli muilla. Sai itsekin todella nauttia matkasta ja katsoa päältä miten nuoret nauttivat. Olen oppinut tuntemaan oppilaitani vielä paremmin."
Liisa Liedes, Kuitinmäen koulu


- Olen käynyt Munkkiniemen yhteiskoulun luokkani kanssa viisi kertaa Liikuntamatkojen Italian leirikohteessa. Koskaan emme ole pettyneitä järjestelyihin ja olosuhteisiin. Vaikka kyseessä ei ole mikään hotellimajoitus, onneksi ei ole, oppilaat ovat tykänneet kokonaispaketista aivan hurjasti. Voin suositella lämpimästi paikkaa kaikille nuorten parissa työskenteleville. Toiminta on ihmisläheistä ja nuorista välittävää ja koko koulusta meillä on ollut Italian leirillä yli 20 luokkaa.
Nina Kivimäki, Munkkiniemen Yhteiskoulu​

- Olemme käyneet Kajaanista viisi kertaa Liikuntamatkojen Italian leirikoulukohteessa.  Ohjelmasisältö on rakennettu laadukkaasti nuorille siten, että viikon aikana luokan ryhmähenki kasvaa tuntuvasti. Yövalvonnat ja huolehtiminen oppilaista ovat huippuluokkaa. Oma ranta,omat liikuntapaikat ja monipuolinen, toiveiden mukainen ohjelma
takaavat vielä sen, että nuoret viihtyvät erinomaisesti koko viikon.

Otamäen koulu, Kaisa Talus

- Lotilan koulun 6c-luokan puolesta suurkiitos upeasta ja unohtumattomasta leirikouluviikosta Euro Campilla 7.-12.9.!! Puitteet houkuttelivat lapsia liikkumaan ja palloilemaan aamusta iltaan ja opettajana oli helppo sitoutua Euro Campin arvoihin. Myös ohjaajamme Marika ja Antti-Jussi valloittivat oppilaat, ennenkaikkea arvostin sitä aitoa läsnäoloa ja ajan antamista lapsille. Ruoka maistui ja sää suosi, retket olivat antoisia - mahtava paketti! Koulustamme jo kuusi ryhmää käynyt leirikoulussa ko. paikassa.
Teija Lumiaho
Lotilan koulu

- Oli hienoa kun ei tarvinnut järjestää itse kaikkea. Ohjelma ja retket oli suunniteltu ja ohjattu erinomaisesti. Italia on mahtava maa viettää leirikoulua. Valmista leirikoulupakettia voi suositella lämpimästi kaikille opettajille.”
Jouko Säätelä, Loimaan yläasteen opettaja

- Jo neljästi olemme olleet Italian leirikoulussa ja mukavaa on ollut. Loistavat puitteet leirikoulun järjestämiselle, kaikin puolin toimiva kokonaisuus, kivat retket, monipuolista ohjelmaa ja turvallinen leirikoulukohde. Myös mukana olleet vanhemmat ovat olleet todella tyytyväisiä Liikuntamatkojen tarjontaan.

Saimaanharjun yhtenäiskoulu, Mika Summanen

- Ohjaajille annan kyllä täyden kympin. He olivat aina innostavia ja kannustavia. Etenkin, kun luokkani ei ole muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kovin liikunnallinen, oli ihana nähdä miten innolla pelasivat ja touhusivat yhdessä. Retkistä kaikki tykkäsimme myös, eilen Venetsiassa ensin ukkonen ja sade, mutta yhtäkkiä mitä ihanin kuuma kesäpäivä! Kaiken kaikkiaan tänään Poriin palasi iloinen joukko nuoria, yksikin totesi että kotona istuu yleensä vain tietokoneella ja pelailee, nyt on liikkunut enemmän kuin ikinä, yhden viikon aikana! Olen kyllä tosi tyytyväinen eli kiitos kun olette tällaisen upean leirisysteemin kehitellyt!

Pete Porista


Palaute Kroatian leirikoulusta:

Leirikoulu oli oikein onnistunut kokonaisuus, kaikki meni meidän opettajien kannalta juuri niin kuin piti. Ohjaajanne huolehti ja järjesti ja organisoi ja kannusti niin että meidän tehtäväksi jäi oikeastaan vaan laskea että kaikki on paikalla ja nauttia matkasta ja oppilaiden seurasta. Paremmin ei olisi voinut mennä! Ollaan todella tyytyväisiä ja suupielet on korvia myöten. Niin näyttää olevan oppilaatkin. Ohjaajastanne jäi todella aurinkoinen kuva (siksi lempinimi Sunce). Toivottavasti tavataan toistekin.
Terveisin Tuulia !


Kommentteja oppilailta Kroatiasta:


Kommentteja oppilailta Italiasta:

PALAUTTEITA VAELLUSMATKOISTA

PALAUTTEITA VAELLUKSILTA
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Liikuntamatkojen vaellusohjelmien sisältöön ja ensi vuonna lähdetään taas matkaan. Oikein mukava sisältö joka kerta ja vetäjät ovat upeita ja majoitus luksusta.
Esko Vieri Lakeuden Latu

Olemme lähdössä 2019 jo kolmannen kerran Liikuntamatkojen ohjelmalliselle vaellusmatkalle Keski-Eurooppaan. Olemme kaikki nauttineet matkoista, ohjelmista ja vaellusreiteistä. Hieno, että porukka on jaettu kuntotason mukaan, jolloin kaikki ovat nauttineet reiteistä.
Seija Hakala Harjavallan Latu

Teemme joka toinen vuosi hyvinvointi- ja patikointimatkan Keski-Eurooppaan. Kroatia, Etelä-Tiroli ja Andorra ovat jo tuutuja paikkoja. Tänä vuonna huilataan, mutta suunnitelmat ensi vuodelle jo neljännelle Liikuntamatkojen reissulle ovat jo valmiina.
Helena, Rovaniemen retkeilijät

Yhteistyössä