SVEITSI SAMNAUN

23.03.2020, VAELLUS

Yleisinfoa Sveitsin Samnaun vaelluksista

Tässä yksi vaelluspaikkamme Sveitsin Samnaun kylään. joka sijaitsee 1800 metrin korkeudessa. Teemme matkoja sinne myös valmiille ryhmille. Kiinnostaisiko teidän järjestöä tehdä matka tähän upeaan kylään.

BUSSIMATKA HOTELLILLE
Bussimatka Zurichistä lentokentältä hotellille kestää n. 3, 5 tuntia yhden pysähdyksen taktiikalla

VAELLUKSET
Meitä on monen tasoisia vaeltajia mitä tulee esim. kuntoon. On muistettava, että olemme vähintään 1800 metrin korkeudessa koko ajan. Se osaltaan tarkoittaa sitä, että vaellusvauhti ja vaellusmatkat eivät voi olla kaikille samat. Siksi meillä on mukana useampi ohjaaja. Ilma voi olla aamuisin aika viileä ja sääolosuhteet voivat vaihdella paljonkin päivän aikaan. Olette olleet varmasti vaelluksilla Lapissa, mutta ette ehkä noissa korkeuksissa.  Aloitamme vaellukset aamuisin n. klo 09.00 ja ne kestävät 2-5 tuntiin

REITIT
Reitit katsotaan sitten paikan päällä, koska emme tiedä vielä sääolosuhteita. Jokaiselle löytyy varmasti vaeluksia oman kunnon mukaan

HOTELLIMME  
Kylämme on Samnaun Ravaisch
Hotellissa on kaksi saunaa, yksi miehille ja yksi naisille ja ne ovat lämpiminä joka päivä klo 15.00-18.00
Hotellissa, joka on perhehotelli, meitä palvelee Monika, Thomas ja Roswitha Jenal. Hotelli sijaitsee 1830 m korkeudessa.

KYLPYLÄ
Noin 3 km päässä on Spa kylpylä, jonne pääsee kätevästi paikallisbussilla, joka lähtee aivan hotellin vierestä. Siellä on kolme saunaa, poreallas, uima.allas jne.
Meillä on sinne vapaa pääsy ja se on avoinna klo 13.00-21.00.

NAUDERIN LINNAKE  
Meillä olisi mahdollisuus piipahtaa upealla retkellä. ( 45min bussimatka) Tutustumisen ohessa, teemme 2 h patikoinnin uskomattomissa maisemissa. Retken hinta on 25€ ja siihen kuuluu bussimatka edestakaisin ja opastus perillä. 
Nauders kivirakennukset rakennettiin vuosien 1834 ja 1840 välillä. Se on valtava kokoinen rakennelma ja sisältää viisi kivestä tehtyä rakennusta. Niitä käytettiin alun perin tiesulkuina ja Inn laakson puolustuslinjana Lombardian tai Engadinin hyökkäyksiä vastaan. Linnoitus on ainoa täysin säilynyt puolustusalue tuolta ajanjaksolta, ja sitä käytetään nykyään sotamuseona. 

 

 

Yhteistyössä